Felni porfestés

Lemezfelni porfestés

Lemezfelni porfestését megelőzően felmérjük a felni állapotát, korábbi festék, egyéb bevonat(ok) rétegvastagságát. A porfestést csak fémtiszta, zsír, olaj és egyéb szennyeződések eltávolítását követően lehet megkezdeni. Lemezfelni esetén nem végzünk foszfátozást a korrózió elkerülése érdekében.

Lemezfelni porfestés 13″-16″ 5000.- Ft/db +Áfa
Lemezfelni porfestés 17″-tól 5500.- Ft/db +Áfa

Alufelni porfestés

Alufelni porfestés esetén szintén állapotfelmérés és az előző felületvédelem eltávolítását követően zsírtalanítás és foszfátozás történik. A megrendelő által kiválasztott szín és minőségi porfesték felhordása után a porfesték techológiai adatlapján szereplő beégetési hőmérsékleten 180 – 210 ℃-on megtörténik a porfesték térhálósodása. Így már kellő védelemmel rendelkezik a felni az időjárás viszontagságaival szemben is.

Alufelni porfestés 13″-19″ 6000.- Ft/db +Áfa
Alufelni porfestés 20″- 7000.- Ft/db +Áfa-tól

Lemezfelni homokfúvás

Személyautó, kisteherautó, terepjáró, teherautó lemezfelni festékréteg és korrózió eltávolítás, felülettisztítás homokfúvással.

Lemezfelni homokfúvás 13″-16″ 4000.- Ft/db +Áfa
Lemezfelni homokfúvás 17″-tól 4500.- Ft/db +Áfa

Alufelni homokfúvás

Alufelni tisztítása, előző bevonat(ok) eltávolítása homokfúvással. Az árak állapottól, mérettől, felni kialakításának bonyolultságától (pl: felnin található díszcsavarok) függően alakulnak.

Alufelni homokfúvás 13″-19″ 6000.- Ft/db +Áfa
Alufelni homokfúvás 20″- 7000.- Ft/db +Áfa-tól

Lakkréteg

A lakkréteg megvédi a porfestett felületet a kisebb karcolásoktól, mechanikai behatásoktól, kavicsfelverődésektől.

Lakkréteg 13″-20″ 2000.- Ft/db +Áfa

Tanács felnifelújításhoz

Amennyiben használt felnit vásároltunk, érdemes megnézetnünk egy gumiszervizben, hogy a felni üt-e? Amennyiben a felnit görgőztetni, vagy egy esetleg vásárláskor a felnin hagyott gumi miatt nem látszó repedést fedezünk fel, érdemes ezeket a porfestést megelőzően javíttatni.